Overslaan en naar de inhoud gaan
DNA

Log in om zelf uw DNA testen aan te vragen en krijg het goedkoopste tarief! Klik hiervoor op "log in" of "Bestel hier uw DNA tests". Als u nog geen account bezit, dan kunt deze eerst aanmaken. Vervolgens kunt u uw DNA testen aanvragen door te klikken op "plaats bestelling" en vervolgens de ringnummers in te geven van de duiven die u wenst te testen. Afhankelijk van het soort test vult u al dan niet ook ouders in en vinkt u de testen aan die u wenst uit te voeren. U ziet onmiddellijk de kostprijs ook mee verschijnen. Voor ouderschap moeten de ouders uiteraard ook staal worden genomen tenzij er al een DNA profiel in onze database van bestaat. Indien u enkel kwaliteitsgenen wenst te testen, dan vult u uiteraard geen ouders in. Daarna zult u ook de gegevens van uw dierenarts die de stalen zal nemen en opsturen moeten invullen.

Eenmaal de bestelling geplaatst, ontvangt u een bevestigings e-mail waarin u de te ondertekenen documenten voor staalname en de printbare etiketten met ringnummer en barcode (om op de staalzakjes te plakken) ontvangt. Gebruik hiervoor onze plastic zakjes en blanco etiketten die wij u gratis toesturen en vermijd een extra kost van 5€ per staal!

De voordelen van de zelfingave:

  •          Minimalisering van de kans op fouten in de notering van de ringnummers
  •          Samenwerkingsovereenkomst die je gemakkelijk kan downloaden en afprinten
  •          Email met PDF bestand van alle te nemen stalen die je op etiketten kan afdrukken (deze etiketten en zakjes sturen we jullie graag op per post, mail naar: info@pigen.be)
  •          Makkelijker te checken indien de ouderdieren reeds over DNA profiel beschikken
  •          ….  

Indien wijzelf uw DNA stalen in ons systeem moeten registreren zal een administratiekost van 5 € per staal worden aangerekend.

Van harte dank voor het gebruiken van onze services. We blijven streven naar de hoogst mogelijke standaard bij DNA-testen van sportduiven.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

Met sportieve groeten,

Het PiGen team

(Alle vermelde prijzen zijn zonder BTW – enkel binnen de EU)